Венцислав Йорданов
Оторизиран Техник Контрагент
Адресул. Бузлуджа 65
Телефон0896455411
Emailvsjordanov@gmail.com
ПОЗВЪНИ СЕГА
Силистра
Оценка 4.5 от 15 гласа
Работно Време: 10:00 ч. - 20:00 ч. Събота: Почивен Ден Неделя: Почивен Ден В момента е затворено На празници работното време може да е различно, проверете по телефона

Ремонт и лепене на спукани автостъкла в град Силистра

#Възстановяване на #автостъкла при удар от камъче и #пукнатини. До 90% визуален ефект ,100% здравина на обработеното място. Над 9 години опит в бранша. Доверете са на нашият опит

Адрес: 7500 ул. Бузлуджа 65
Телефон: 0896455411

Здравейте казвам се Венцислав Йорданов и съм в бранша от дълго време. За това време натрупах достатъчно опит във #възстановяването на #автостъкла. В галерията ще откриете снимки на реални ремонти, който съм направил. Технологията е базирана на #полимерни смоли, който се вкарва под налягане в пукнатината и я залепват. Използвам само доказани и качествени полимери. Много от вас ще погледнат на методът със скептицизъм, но аз ще изброя някой от предимствата:
1. Ремонтът отнема не повече от 40мин.
2.Вероятността за разпукване на #стъклото се свежда до минимум(чрез използване на високо качествени полимери);
3. Себестойността на ремонта е ниска в сравнение с подмяната на стъкло( даже и китайско);
4.Запазване на оригиналното стъкло на автомобила, което е гаранция за качество от производителя. И още много други.
Възстановяват се както леки автомобили така и тежкотоварни. При тежкотоварните автомобили се пести и от претенция за каско за нищожна цена (смяната на стъкло) и сумата се запазва за по скъп ремонт (скоростна кутия или съединител).
Цените са атрактивни. Моля не се притеснявайте да си запазите час за оглед и за повече информация относно методът с полимерно лепене. Или ако просто искате съвет за вашето стъкло, тук съм за да ви помогна!

*Техникът е контрагент и не е служител на Гласмеджик ЕООД
Остави Мнение