Ако използвате този уеб сайт считаме, че сте прочели и сте съгласни с условията. Чрез регистрацията, използването и поръчка от сайта, потребителят приема и се задължава да следва условията за ползване изцяло.

Гласмеджик ЕООД със седалище град Варна ул. „Черни Връх“ 58, ет. 4 ап. 10 и МОЛ Светослав Обретенов, наричан на кратко “ДОСТАВЧИК”, в ролята си на създател и собственик на уеб сайта glassmagicbg.com Ви дава право да разглеждате всички материали, публикувани в уеб сайта(наричан накратко “САЙТ”) само за лична употреба и нетърговска цел при условие, че се съобразявате с авторските права и означения. Забранено е материалите от сайта да се променят, копират, биват публично разпространявани или раздавани за каквато и да е търговска или обществена цел. Материалите в glassmagicbg.com са под закрилата на “ЗАКОНА ЗА АВТОРОСКОТО ПРАВО” и сродните му права и всяка употреба в разрез със закона ще се докладва и разследва от съответните органи.

Права и отговорност на страните
Материалите и услугите, предлагани в този САЙТ са ограничени само до посочените условия без да се предлагат целеви и търговски гаранции. ДОСТАВЧИКЪТ не поема гаранции за точността и цялостта на материалите, софтуера и услугите публикувани на САЙТА. ДОСТАВЧИКЪТ има право във всеки един момент и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, цени, описания и услуги. Публикуваните материали могат да са остарели, като ДОСТАВЧИКЪТ не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията, публикувана в САЙТА може да се отнася до продукти и услуги, които не се предлагат в момента и не са достъпни за поръчка. За повече информация за пълните наличности се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността
ДОСТАВЧИКЪТ, неговите доставчици и/или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително и не само за щети, а и за пропуснати ползи, загуба на информация и други произтекли от употребата или невъзможността за употреба на САЙТА. В случай, че в следствие използването на glassmagicbg.com или материали от него, от Ваша страна, доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране, поправка на оборудване или информация вие поемате цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Конфиденциалност на информацията на потребителите
Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този САЙТ, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на каквито и да е права. Работата с информацията, които Вие можете да предоставите на ДОСТАВЧИКА с цел получаването на продукти от САЙТА са под закрила на Закона за защита на личните данни. ДОСТАВЧИКЪТ използва предоставената от Вас информация за да помогне със заявката на поръчка, да поддържа връзка с Вас и да ви информира за негови продукти, оферти и персонализирани промоции. glassmagicbg.com се отнася много сериозно към опазването на вашите лични данни и няма да ги продава, отдава под наем или предоставя на трети лица при каквито и да е условия.

Връзки и препратки към уеб сайтове, собственост на трети лица
Доставчикът не носи отговорност за съдържанието на сайтове на трети лица, на които фигурират препратки на glassmagicbg.com. Посещението на такива сайтове е изцяло на ваша отговорност.

Промяна на цени и стоки
ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време, да променя цените без да е длъжен предварително да уведоми потребителите на САЙТА. При допуснати технически грешки в публикуването на САЙТА, glassmagicbg.com има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин, освен да възстанови сумите, платени от потребителя при наличието на такива.
Към покупката на вече намалени артикули на сайта, не могат да се добавят допълнителни отстъпки, промокодове и промоционални условия от други промоции или кампании.

Търговски марки
Всички имена, знаци и символи на продукти са търговски марки или са защитени от авторското право и са притежание на техните собственици.

Права и задължения по ЗЗП

Основните характеристики на стоките са изписани в заглавието или страницата за представяне на всеки продукт. Цената на стоките е изписана с включено ДДС за всеки продукт. Стойността на разходите за доставка се определят и начисляват от Куриерските фирми извършващи доставянето на пратките. ДОСТАВЧИКЪТ не налага допълнителна стойност при използването на средствата за комуникация с нас. Начините за доставка на стоките са описани в раздела “Доставка”. Плащането на стоките е съобразено с чл. 93 ал. 1 за ЗЗД, за което се получава съответния документ

Отказ от стоката
Потребителят има право да се откаже от поръчаната стока в срок от 14 дни, от получаването и в случай, че стоката не е използвана, не е нарушена цялостта на опаковката и е във вида, в който е получена като са спазени условията от чл. 55 от ЗЗП. При констатацията на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме продуктът да бъде заменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно член 55 от ЗЗП, считано от датата на която Вие като потребител сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирването на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и изпращане на стоката са изцяло за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени на САЙТА, ДОСТАВЧИКЪТ възтановява цялата заплатена от потребителя сума, включително и ако има транспортни разходи заплатени от потребителя, съобразно член 55, алинея втора от ЗЗП и в срок от 14 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. При получаване на пратката, потребителя е длъжен да провери съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за повредена пратка.

ОРС
При спор, който не може да бъде решен съвместно с онлайн магазина, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.