Ангел Кирков
Оторизиран Техник Контрагент
Адресул. Тракия 13
Телефон0878141200
Emailangelkirkov68@abv.bg
ПОЗВЪНИ СЕГА
Петрич
Оценка 4.6 от 5 гласа
Работно Време: 9:00 ч. - 17:00 ч. Събота: Почивен Ден Неделя: Почивен Ден В момента е затворено На празници работното време може да е различно, проверете по телефона

Ремонт и лепене на спукани автостъкла в град Петрич

Ангел Кирков предлага качествено обслужване и висок професионализъм при:

  •  Лепене на спукани автомобилни стъкла и заличаване на пукнатини.

– Запълване с фотополимерна смола на наранявания от тип: шупла, лупа, звездичка, биволско око, цънка и др., получени при удар от камъчета.

 – Ограничаване и запълване на дълги пукнатини и разпуквания, както и такива от типа на концентрични окръжности и дъги.  Ремонтът на челно автомобилно стъкло е услуга, която може да ви спести доста пари и нерви. Купуването на ново стъкло при такива ситуации не винаги е оправдано. Ремонтът ще бъде по-ефективен, ако се извърши непосредствено след повредата. От вас се изисква само да не отлагате защото чистата пукнатина се заличава по добре.Ако стъклото се спука по време на път  залепете парче тиксо върху пукнатината, така ще я запазите чиста и суха и ни позвънете за да извършим ремонт на спуканото стъкло .Ремонтът на спукано автостъкла представлява инжектиране на полимерна смола по специална технология  в засегнатия участък на стъклото. Ако нараняването е чисто, не е запълнено с фини прахови частици от околната среда, възстановяването е 100% качествено и незабележимо. Затова бързата реакция и поправка на спуканото стъкло са изключително важен фактор в качественото възстановяване. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ КЛИМАТИК ИЛИ ПАРНО В ЗОНАТА НА СТЪКЛОТО. НЕ МИЙТЕ СТЪКЛОТО ПРЕДИ РЕМОНТА. 

Ремонт на челни автомобилни стъкла

Възстановяване и ремонт на пукнатини тип звезда, люспа, лупа и др. леки спуквания на леки автомобили, джипове, микробуси, лекотоварни автомобили.

Ремонт на панорамни покриви

Лепене и заличаване на дълги пропуквания ,шупли и звездички.

Ремонт автостъкла на Тежкотоварни автомобили

Спуквания тип звезди, люспи лупа и др. леки пукнатини на тирове и автобуси.

Ремонт на дълги разпуквания по автостъкло

Ремонтът, лепене и ограничаване на по-сериозни спуквания е възможен по преценка на техника.

*Техникът е контрагент и не е служител на Гласмеджик ЕООД
Остави Мнение