Николай Николов
Оторизиран Техник Контрагент
Адресул."Търговска" №113 ап.7
Телефон0876045318
Emailnik_lay@abv.bg
ПОЗВЪНИ СЕГА
Ловеч
Оценка 4.5 от 43 гласа
Работно Време: 9:00 ч. - 17:00 ч. Събота: Почивен Ден Неделя: Почивен Ден В момента е затворено На празници работното време може да е различно, проверете по телефона

Ремонт и лепене на спукани автостъкла в град Ловеч

                                 Ремонт и лепене на спукани автостъкла в град Ловеч

Ремонтът на челно автомобилно стъкло е услуга, която може да ви спести доста пари и нерви. Често се получават спуквания тип звезда, шупла или пукнатина на предното стъкло, причинени от камъчета при движение на превозното средство. Купуването на ново стъкло при такива ситуации не винаги е оправдано. Ремонтът ще бъде по-ефективен, ако се извърши непосредствено след повредата. Ако в момента това е невъзможно, желателно е върху щетата да се залепи прозрачно тиксо, което ще предпази от навлизането на вода или фини прахови частици. Автомобилът не трябва да престоява продължително време на слънце, както и да се пускат парното или климатикът директно към стъклото. Преди ремонт не трябва да се мие или мокри. Отлагането му за дълго време може да доведе до увеличаване на пукнатините, както и намаляване на видимостта и затрудняване на последващ ремонт.

На възстановяване подлежат единични пукнатини, звездички и шупли, отговарящи на определени изисквания, за което е необходимо да бъдете предварително консултирани. Не подлежат на поправка вече отремонтирани повреди.

 

Ремонт на Автомобилни стъкла

Спуквания тип звезда, люспа, лупа и др. леки спуквания на леки автомобили, джипове, микробуси, лекотоварни автомобили.

Ремонт на Тежкотоварни автомобилни стъкла

Спуквания тип звезди, люспи лупа и др. леки пукнатини на тирове и автобуси.

Ремонт на дълги разпуквания по автостъкло

Ремонтът на по-сериозни спуквания е възможен по преценка на техника.

*Техникът е контрагент и не е служител на Гласмеджик ЕООД
Остави Мнение